SWAG.

Datum: 2012-03-30 Tid: 17:31:36
HEEEEEJ!!! Gissa veeeeeem som har 15 dagars ledighet nuråååååå. SÅ JÄVLA FANTASTISKT! ska fira det med lite för mycket vin ikväll med ida och några sköna grabbar. Tänkte mest bara säga det! HEJDÅ


she is love.

Datum: 2012-03-30 Tid: 14:12:51
Denna fredag kunde väl inte ha börjat bättre. Har fått fina sms/inlägg av två utav mina bästa vänner. Bara sådär! hur vackert?

Jag är så otroligt tacksam över alla mina fina vänner som har funnits där för mig. Som alltid funnits där för mig. Jag kan inte tacka er nog. Har jag er har jag allt! Jag känner sån otroligt stark kärlek för er.
I've been beaten down, I've been kicked around,
But she takes it all for me.
And I lost my faith, in my darkest days,
But she makes me want to believe.

They call her love, love, love, love, love.
They call her love, love, love, love, love.
She is love, and she is all I need.

Well I had my ways, they were all in vain,
But she waited patiently.
It was all the same, all my pride and shame,
And she put me on my feet.
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/p/parachute_va/she_is_love.html ]
And when that world slows down, dear.
And when those stars burn out, here.
Oh she'll be there, yes she'll be there


Free to go.

Datum: 2012-03-29 Tid: 23:29:24
Jaja jag vet. Bilder från förre helgen har inte kommit upp än.... Men vi säger såhär; dom kommer när dom kommer!


Jag ligger och trycker i mig lite yoghurt såhär på kvällskvisten. Jag och Ida har gått våran dagliga pw runt parken och jag börjar lite smått inse att mina fötter inte är gjorde för någon slags aktivitet överhuvudtaget. Men, lite smärta har väl aldrig stoppat mig tidigare. Så varför börja nu! Aja, ska ägna den tid som är kvar av den här dagen med att ha en värd konversation om hurvida det är bra eller inte om man skulla kunna hoppa till månen med min vän Martin. Mycket mysigt osv. Imorgon är det fredag, förjävla pepp på det!!

När jag tittar tillbaka, och minns.

Datum: 2012-03-29 Tid: 16:11:49
Hon ser honom på långt håll. Där utanför, i den fria världen. Där känslor inte var lika starka och beroendeframkallande. Den världen hon trott att hon förlorat. Honom som hon trott hon förlorat. Honom och allt det han bar med sig.
Hon ser på honom och känner en plötslig ilning gå genom hela kroppen. Vad fin han är, finare än hon mindes. Hon stannar upp en sekund och bara ser på honom. Så börjar hon gå, fast långsammare nu. Rädslan kommer tillbaka.
Vad ville han med henne? Hur kunde han vara kär i henne? Vad trodde han att hon skulle ge honom? Vad kunde han möjligtvis tro att hon hade att ge honom? Mer än den sorg och det besvär som han redan fått erfara. Mer än allt ont hon redan gjort honom. Hur kunde han vara kär i henne? Var han verkligen kär? Jo, det var han, har var den renaste, rakaste människa hon någonsin träffat, han skulle aldrig ljuga för henne. Hon vet inte ens om han kan.
Tillskillnad från henne. Hon kan. Hur kan man älska en människa som ljuger.


Hur ska hon kunna ta emot allt det som han vill ge henne? Hur fan ska hon kunna göra det?
Hon har inte rätt till det även om han älskar henne nu, och vill att hon ska ta emot allting. Men hon är rädd att han en dag ska hata henne för det. När han en dag inser vem hon egentligen är, den dagen när han inser hur usel och liten hon faktiskt är. Det gör ont i henne när han viskar att hon är vacker, hon bäver för den dagen då han ser hur ful hon egentligen är. Hon har inte rätt att förstöra hans liv med sitt. Allt det tunga, allt det svarta hon bär på.. Han är värd så mycket mer, så mycket bättre. Hon borde lämna honom. För hans skulle borde hon verkligen lämna honom. Hon vet ju att hans liv skulle bli bättre.. utan henne.

brööööööl

Datum: 2012-03-27 Tid: 19:36:56
Hejhej. Jag kan lätt bli arg och ska därför ut på promenad för att rensa skallen lite. Nu har jag tre dagar kvar innan jag är ledig i två veckor. Det är för mig fullkomlig lycka!
Ska även försöka skrapa ihop de få bilder som finns från helgen. Men det måste nästan vara så att när man har det jävligt roligt, då glömmer man bort att ta bilder hehe. Aja, vi hörs ikväll

When I get mad.

Datum: 2012-03-27 Tid: 17:20:52
Det här med att du visar något slags tecken på ånger. Det tar ifrån mig ett visst mått av den utskällning som jag har förberett mig inför. Så ska försöka vara så snäll jag kan:

Arsel. Praktarsel. Ett sådant arsle som kan stå modell för andra arslen som inte är fulländade arslen rktigt än. och om man söker på ordet arsle får man upp en hel bildbank på dig. Eller nej, arsle är lite för fint namn för dig. Du är mer en ryggradslös insekt som borde ha en varning från socialstyrelsen. Som på cigarrettpaket. Du är ett kombinerat insekts-arsle inuti ett cigarettpaket som inte ens fulla feströkare röker. Med en varning på!

Så, nu vet du. Vi pratar inte mer om det här

Back in London.

Datum: 2012-03-26 Tid: 00:44:48

Tidigare har jag alltid älskat sängen jag har här i london. Nu känns den tom. Lite som jag. Efter en helg som jag knappast kommer kunna beskriva så tog det verkligen emot att kliva på planet idag. Men fantastiskt och helt jävla galet är väl iaf två ord som passar in! Det finns bilder och videor som är så jävla inte okej, men jag skrattar ihjäl mig när jag ser dom. Som sagt, Sverige, var inställd på att jag snart kommer tillbaka. Och då stannar jag. Saknar redan emma, fandå.


BIRTHDAY.

Datum: 2012-03-23 Tid: 23:31:43

Jag är helt slut som artist. Det är jobbigt att fylla år och helt plötsligt vara i mitt sverige. Men fantastiskt! Ska ta igen några timmars sömn så hörs vi imorgon. Natti


Idioti.

Datum: 2012-03-20 Tid: 19:34:26
arg.
Lägger upp en bild på eric saade, bara för att han är så otroligt jävla vacker och jag må vara lika töntig som alla 14åringar som suktar efter honom. Men det skiter jag i.

En kärlekshistoria.

Datum: 2012-03-20 Tid: 00:39:08

Jag ligger och klöser mina nygjorda fejknaglar mot min grisrosa hud såhär mitt i natten. Jag har de senaste dagarna faktiskt tagit hand om mig själv. Har blivit med finare naglar och legat i en stor människogrill. Jag börjar se lite mera mänsklig ut nu faktiskt! MEN det kliar satan när man bränner sig. Jaja, tänkte mest bara säga att jag numera inte räknar dagar utan istället övergått till timmar innan det är dags för oss att styra kosan mot Sverige. Ack så jag längtar!

En granne jag har här kom över med en cupcake till mig idag på eftermiddagen. Det var väl en fin måndagshöjare? Ska avnjuta den till mitt frukostkaffe imorgon. Bara för att jag kan! Hejdoo



Kärlek slutar alltid med bråk.

Datum: 2012-03-16 Tid: 18:13:17

HEEEEEJ! det är FREEEEDAG idag och jag kan nog inte med ord förklara känslan som uppstår i min kropp. Ledighet är så jävla fantastiskt!!

Jag sitter just nu och häller i mig en kopp java. Mumintrollet pryder min mugg, siiiiint! Väskan är packad och jag är beredd att inta springposition så fort C kommer hem. Ska fara till greenwich för att hämta upp Ida, sen bär det av mot Emma som är hemma själv i helgen. Kan bli farligt! Ska försöka hålla er uppdaterade så gott jag kan. Tills vidare, simma lugnt era mansvalpar!


Vita drömmar.

Datum: 2012-03-15 Tid: 00:56:12

Jag behövde få bort allt mörkt i mitt liv, så jag började med att ge mitt rum en ljusare framtid. Nu trivs jag


Fredagens bravader.

Datum: 2012-03-15 Tid: 00:51:58

Har helt glömt bort att visa er bilderna från våran pubrunda. Jag lyckades slutligen få ordning på mitt hår och vi hittade världens skönaste bar. Dit går vi helt klart igen!


Please take me back home.

Datum: 2012-03-14 Tid: 23:46:18
+
-Har äntligen beställt min klänning som jag så länge suktat efter
-Vågen visar massa minus
-8 dagar till sverige
-
-Har ingen matlust.
-jag saknar amanda så det gör ont i själen.
.
Har varit ett par sega dagar den här veckan. Känner mig lite halvt efterbliven när jag inte kan äta heller, mår fortfarande som en jävla apa efter min intensiva natt i helgen. Får inte i mig mycket, så då får mitt huvud lida. Man blir helt knäpp när man inte får i sig någon mat. Hur som, vid sju hade jag lagt mig i sängen för att avverka de bb-avsnitt jag missat. Men då ringer fina lilla Ida och insisterar på att vi ska ses. Ingen blev väl gladare än jag, så det vara bara att klä på sig igen för att sedan promenera i två timmar och prata om allt från guldfiskar man hade när man var liten och hur fula alla killar är här i London. Men nu har jag placerat mig i sängen igen och är denna gång fast bestämd att jag inte kommer gå härifrån.




pooooo!!

Datum: 2012-03-12 Tid: 18:09:00
Hejhejhej. Har mer eller mindra haft en värdelös måndag. Så det är som vanligt med andra ord. DOCK ska jag åka in mot stan nu och träffa HELAL!!!! HUR SJUKT??? fina flickan är här i London!!! Ska bli så fantastiskt trevligt hihi. Så vi hörs ikväll alt imorgon. PUSS

Sunday.

Datum: 2012-03-11 Tid: 21:42:02
Hej pepps. Här ligger jag och är skitförbannad för att jag inte kan se kvällens livesändning av bb förens det är slut. KUL! Det känns ju som att det var lite bigbrother jag behövde med tanke på att min senaste dygn har varit ett rent helvete. Vaknade till igår precis efter att jag somnat med magsmärtor utan dess like. Så svimfärdig och med kallsvettningar pallade jag mig till toaletten där jag sedan spenderade ett par timmar innan jag tog min arma kropp och en hink för ansiktet och placerade mig i sängen igen. Med hopp att det skulle gå över när jag vaknade så låg jag där och räknade får så att jag skulle kunna sova. Vet inte om det var fåren eller att klockan var 4 på natten om gjorde att jag somnade. Hur som så hade jag helt fel, har legat i fosterställning hela dagen. Vid sex gjorde jag pasta till mig själv, har fortfarande inte fått i mig det. Känner lite ångest över att jobba imorgon om det ska fortsätta såhär...

Har, trots vad det nu är för fel på min mage, haft en fin helg. Har visserligen mest bara försökt få den att gå fort så det blir helg snart igen. Längtar hem så mycket så jag dör. Men nu är vi nära, ska ta och beställa hem en fantastisk klänning som jag tänkte fira min födelsedag på heartan i. Kommer nog bli awesome!
ska vara grinig ett tag till, sen ska jag försöka få upp lite bilder på den här tråkiga skit bloggen också. xx

Careface

Datum: 2012-03-09 Tid: 20:33:20
E:- när ska vi träffa ida?
B:- sju!
E:- vad är klockan nu?
B:- Tjugo över sju
E:- aha! (Ingen reaktion)


Skiter man ju i. Fint folk kommer sent! Lär fixa mig nu om vi inte ska komma tre timmar sent, blir en pubrunda med sköna brudar ikväll. Vi ses ikväll, not. Skön-t
jag är söt idag hihihih

I close my eyes, so I can see a better day.

Datum: 2012-03-08 Tid: 22:14:01
Hejhopp. Tog Ida under armen och sprang ett varv runt parken, skönt att få svettas ordentligt. Imorgon är det fredag och det känns som att jag behöver det. Ska bli ca 18 grader i helgen, det känns helt okej måste jag säga. Har fina planer, det känns rätt gött.

Men nu har jag ett litet jobbigt moment, jag saknar amanda. Så älskling, när du ser detta. Ta nästa flyg till London!! Detta är en order.
När vi ändå pratar om min fina syster tänkte jag passa på att visa lite bilder som jag fotat och eftersom Amanda inte bara är snyggast i hela världen utan även alltid är den jag tvingar att ställa framför kameran så är det henne vi får se. Så varsegod och njut av denna vackra skapelse!
Här hittar ni hennes blogg.

Sjutton år.

Datum: 2012-03-07 Tid: 23:12:05
Vill ha 2008. trocadera. Bilhäng. spökhus. mys med min bullä - garanterat
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar



Smile, sweetheart.

Datum: 2012-03-07 Tid: 20:59:40
Pratar P&L med fina flickor. Kommer bli helt jävla sinnes iår. Får gåshud när jag tänker på det! Något som också är så jävla awesome är ju att jag kommer HEEEEEEM om 16 dagar. SÅ JÄVLA GÖTT hihi
Lite av mina senaste. Känns ju rätt så jävla värdelöst att fota med kläderna på, man är ju iaf bara blek och jävlig.
Ska avnjuta lite bb nu. Det är höjdpunkten av dagen!

mate.

Datum: 2012-03-07 Tid: 00:56:37
hej kompisar. Vad fina ni är som bryr er så mycket om mig, jag vet att mina senaste inlägg har låtit lite mer deppiga än hur situationen egentligen ser ut. Men det är såhär, jag känner visserligen att jag är stolt över mig själv. Vilket är typ första gången, ja, någonsin? För exakt ett år sen låg jag på sjukhuset just nu. Självmordsbenägen, blodiga armar, protest svalt osvosv. Ni fattar. Jag var ett monster. Så ligger jag nu i London och tycker att livet är rätt fint. Jag tror dock att mitt undermedvetna har fasat lite inför den här 'perioden'. Det skrämmer mig helt klart att tänka tillbaka, det var ju den värsta tiden i mitt liv. Kan inte påstå annat. Jag blir bättre och bättre för varje dag som går och frågar ni min familj/vänner så skulle de nog säga att jag inte alls är samma människa idag som jag var då. Förhoppningvis en bättre människa haha. Men som sagt, jag blir rädd när jag tänker tillbaka. Får lite lätta rysningar och har gått runt med huvudvärk i flera dagar. Jag tror att jag försöker trycka bort de minnen som finns av det hela, fast jag egentligen bara borde lägga en liten tanka på hur det var för ett år sen och vara glad åt att jag kommit så långt. Men det är lite läskigt och vill nog mest bara att mamma ska komma och klappa mig lite på huvudet. Men hon sitter 1400 mil här ifrån, så jag lär vara stor nu och klappa mig själv på skallen. Tur att Ida och Emma står ut med mig och alla mina funderingar.




Jag flummar på som vanligt och jag borde verkligen sova. Ska försöka se till att bli bättre på det här, men vi gör så otroligt mycket om dagarna att jag knappt hinner ta kort. Men jag har, som vanligt, shoppat massa nytt. Kan slänga upp lite bilder imorgon, sov gott!

Blääääääää.

Datum: 2012-03-05 Tid: 20:22:46

Ville mest bara säga att nu i detta nununu ligger jag och trycker i mig så mycket onyttigt jag bara kan. Istället för att dunka huvudet i väggen (vilket förmodligen bara hade givit mig huvudvärk) så ringde jag mamma. Hon lät mig vara barn, det känns som att de var lite de jag behövde. Hon tvingade mig att bryta mitt godislöfte, skippa min dagliga pw och lägga mig i sängen och glo på bigbrother. Har jag sagt att min mamma är bäst?


Nattångest.

Datum: 2012-03-05 Tid: 01:31:37
hej. Här ligger jag och gråter som en barnunge. efter mamma. och emma.
Det blir lätt så med mig, på natten.



I need this time, time to clear up my mind.

Datum: 2012-03-04 Tid: 22:24:54
väskan är uppackad, jag är nyduschad, har landat i sängen och låter molly Sandéns fina stämma och vackra låt 'why am I crying' eka i min öron. Nu till det jobbiga, ta ett beslut jag inte vill ta. Det gör ont i hjärtat. Men ibland kan man inte låta hjärtat bestämma, utan istället låta magkänslan styra. Vi hörs ett annat år

Järngänget.

Datum: 2012-03-04 Tid: 15:45:06

Bilder från gårdagen! Idag är man knappt människa, fyfan....


This means war.

Datum: 2012-03-03 Tid: 01:25:01

Utan att överdriva på något sätt nu! MEN FAAAN vilken bra film. Jävlar i min låda. Skrattade förmodligen ihjäl mig. Ni måste bara se den. Jag dör hahaha

Jag och E har rockat bion denna fredag. Imorgon blir det brunch på stan med fina vänner innan vi drar oss mot southfields för att supa skallen i bitar! På återseende