A little bit more.

Datum: 2012-07-12 Tid: 14:27:09

Off to work iklädd detta och ja, jeansvästen är numera ett favortiplagg. Vill helst sova i den!


Ön, di leva, bugg, öl, hunkar osv

Datum: 2012-07-11 Tid: 14:36:07

Jag älskar ön och alkohol! Men så är jag ett swain också


Cashflow.

Datum: 2012-07-10 Tid: 11:37:29

Tjäna! Jag befinner mig på tåget mot jobbet. Känns lite sådär att börja jobba nu, men vadfan, vädret suger iaf och jag och mina homies planerar en resa till varmare breddgrader i mitt av augusti. Så det är kanske inte så synd om mig! Ska låta rmk&toppen få fortsätta vara en fröjd för mina öron innan jag kliver av i ett regnig Uppsala. Hörs då bre


Mitt hjärta blöder.

Datum: 2012-07-09 Tid: 21:34:59
Jag saknar att få skriva. Men framför allt saknar jag att kunna gå tillbaka och minnas. För det är en utav de största anledningar till att jag skriver. Det kan komma att bli glest, eller så blir det inte det. Det kan bli mycket mobiluppisar, eller så orkar jag damma av datorn. Time will tell, like always.

Det har hänt otroligt mycket i mitt liv de senaste månaderna, det är knappt så att jag hinner med. Det skulle ta alldeles för lång tid att försöka gå igenom det här. Är dock nyss hemkommen från Borlänge och det var fantastiskt roligt men jag är fortfarande trött, såhär en vecka efter. Kan ha att göra med att jag var supersjuk redan på lördagen. Har även under de senaste dagarna umgåtts väldigt mycket med mina fina vänner och besökt gudinge.