im bringin' it back

Datum: 2010-11-26 Tid: 15:59:45

Efter denna absurda vecka så kan vi äntligen ta helg! Hade hoppats att jag hade kunnat slänga in några sköna bilder. Men så var ju inte fallet. Jag hoppas att jag kan ordna det efter helgens bravader! Nu kommer Eric&Frida och hämtar lillskiten, så mamma kan åka och ha lite luciaövning. Hoppas ni får en tokskön fredag

Välkomnar alla nya läsare med en pöööss


Learn from the past

Datum: 2010-11-25 Tid: 20:43:27
ett slag i magen. två. det tredje känns inte. nu ligger hon ner på marken och där kommer första sparken. Varför blir det alltid såhär när man låter alla rädslor för att bli sviken vara ett tag. När hon hör hans tankar om att nästa spark kommer vara i ansiktet blir hon rädd, försöker krypa ihop. Han tvekar för en sekund. Det var som att han också blev rädd. Sen kommer det och han sparkar så hårt som han aldrig har sparkat förr...

Såhär känns det. Varje gång du lovar och sedan sviker. Du lyckas alltid lura mig. Du låter dina ögon övertyga mig. Som att det var det enda du lovade i ditt liv. Hur kunde jag vara så dum? Jag vet ju vilket svin du är. Jag önskar att jag kunde gå vidare, låta dig fortsätta lura dig själv. men.. jag tänker på dig varje dag. varje dag.

Jag låter Isak Strand fylla min bubbla med pick me up och lämnar mina tankar här ett tag. Godnatt



Pick me up

Datum: 2010-11-24 Tid: 20:10:51
Efter nästan en veckas helvete så börjar jag landa igen! Tack vare helal börjar jag kunna stå på mina egna fötter. Min lilla pärla. Och min lilla Vilde såklart. Jag förstår inte hur en sån liten varelse kan sprida så mycket kärlek.

Medans jag sitter hos frida&Erik och väntar på att min pojkvän ska sluta träna är mamma just nu i denna sekund och tittar på Oskar Linnros på katalin. Om jag är avundsjuk? eeh ja.. Det är det enda jag har jag har drömt och tjatat om sedan jag fick reda på det. Så får hon det som en överraskning. Men ja antar att det är såhär de är att vara en fattig student. På tal om Oskar Linnros så fick min katt fem nya kattbebisar i måndags. Dom åker vi hem och myser med ikväll. Nu, arga snickarn! Hörzzz


Tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting

Datum: 2010-11-20 Tid: 12:58:25
11:30-08:30.. om jag har räknat rätt nu blir det här alldeles för många timmars jobb.
Säger som min kära vän Mariana: vad gör man..blir ledsen


Om du vore mer som mig

Datum: 2010-11-17 Tid: 10:23:38

kan inte någon snäll liten själ ge mig en lägenhet. Jag får skunk på det här.


Annie hall

Datum: 2010-11-15 Tid: 09:30:20



Måndagsmorgonen börjar med skrivande av projektarbete. En kaffe för att inte däcka på tengentbordet hade suttit fint. Men att jag börjar komma någon vart på mitt projektarbete borde firas med en shoppingrunda på stan efter skööölan. Ha en trevlig måndag, vi hörs ikväll!


the way you turn me on

Datum: 2010-11-12 Tid: 18:06:06

Idag blir jag hemma. 'quality-time' säger mamma, sånt behövs! Det behövs inte alls. Om jag visste när jag var sju år att det var såhär det gick till när man var tjugo så hade jag inte längtat som jag gjorde. Jag får försöka se det positiva, jag kan kolla på någon kass film som jag redan sett tvåhundra gånger.. Inte ens min pojkvän kan ta sin röv och pallra sig hit?! vad fan är det här. OKEJ, det är inte så farligt som det låter. eller jo.

Ha en fantastiskt bra fredag kväll! Godnatt




Faller jag nu går jag sönder

Datum: 2010-11-11 Tid: 14:45:31
efter en helg som jag aldrig kommer glömma har jag först nu börjat känt mig som en människa. Julias och min halloween fest blev super lyckad. Vi bjöd på mat och mina underbara vänner bjöd på sig själva och gjorde så att vi fick en fantastisk kväll. Lördagen spenderade vi i karlholm. Jag, Hillevi och matilda jobbade som aldrig förr. Men det var kul. Skönt att vakna på söndagen utan ångest. Så jag har bestämt mig för att faktiskt förska börja blogga på riktigt igen. Jag vet ju hur mycket jag uppskattar att kunna gå tillbaka och komma ihåg.. För jag vet ju hur jag funkar. '- vad gjorde du i helgen?' 'Eeeh., vet inte?!' Eller okej, kanske inte riktigt så drastiskt. Men ni förstår hehe.

Just nu har befinner jag mig i Vänge för att klippa mormor och Ronnie. Ska leka med Tim och vilde nu. För att senarte ikväll åka och äta mat hos en kär vän. Ha en bra dag!





overdrive

Datum: 2010-11-05 Tid: 12:11:32

det ser ut som att det blir full fart i helgen. Halloween fester ht och dit! Och inte nog med det så tog viktor körkort idag, toppen. Onsdagens utgång och min lilla vilde är månadens bästa. Nej, ska det bli någon pirat av mig då lär jag sätta fart. Att ligga i soffan och dega håller ju inte. Hoppas ni får en bra helg!

puss