Uppe bland molnen.

Datum: 2012-04-18 Tid: 14:58:51
Hejhej, tänkte mest säga att jag lever. Sitter på planet påväg hem till Sverige, tror inte att någon kan vara lyckligare än jag just nu.. När jag kommer hem ska jag försöka packa upp mina 53 kg kläder, sen ska jag ge er någon slags bildbomb från de senaste veckorna. Ha det så bra!

Silver.

Datum: 2012-04-11 Tid: 02:26:42

Min bookbook till iphonen som var en utav ca tio presenter jag fick av Emma hade äntligt kommit. Vilken fin vän hon är den där kvinnan! Den är hur som fantastisk. Inte bara jävligt snygg utan också väldigt praktiskt, speciellt för en annan som har svårt att hålla reda på många saker samtidigt.

Vi har precis sett en film som fick både mig och Emma att gråta av rädsla. Äckliga filmjävel! Nu har vi dock slagit på rio för att inte somna livrädda.. Om jag fortfarande i 21års ålder, måste ha med mig någon till toaletten efter jag sett en skräckis, kommer jag alltid behöva det va? Aa, misstänkte väl det. Fanåå


I miss you.

Datum: 2012-04-09 Tid: 18:22:43
När det känns som att hela kroppen ska dö. När det känns som att någon bokstavligt talat drar ut alla organ man har i kroppen. Magen drar i hop sig och jag ligger och gråter som ett barn. Av hemlängtan. Aldrig i hela mitt liv har jag känt sån stor längtan efter att bara få vara hemma. I en trygg famn. Med de människor jag älskar mest.
Hem. Min familj, mina vänner. Jag behöver er mer än någonsin. Helvete vad jag behöver er.





Eeeeeaaster!

Datum: 2012-04-07 Tid: 19:43:03

Eftersom jag inte fått något påskägg så köpte jag dessa fantastiska uggs. Kommer bo i dom på p&l! Ikväll är det party, hoppas innerligt att belushi's levererar som vanligt! Skål dåååå


Family first, always.

Datum: 2012-04-04 Tid: 23:30:00
Det är fullt upp hela tiden. Skrattar så jag får kramp i magen. Kramas. Shoppar så fötterna blöder osv. Det är väldigt fint att spendera såhär mycket tid med sin fina familj när ett samtal på skype annars är vardag. Så att bloggen blir prioriterad sist är rätt uppenbart! Men en litet hej kan jag iaf bjuda på. Så HEJHEJ vänner, nu ska vi krypa ner i soffan, se in time och äta äggröra. Imorgon ska jag få träffa bla Justin bieber, elvis, Madonna mmmm. Ska pussa på den förstnämnda bara för att han är söt! Ha det great dååå

Something to believe in.

Datum: 2012-04-02 Tid: 01:21:44
Det har varit en fantstisk söndag. Inte för att jag är den som är den, men ville bara skryta lite med att vi har legat vid themsen hela dagen. Inte ett enda moln och ca 20 plus! Helt ok för mig. Har även blivit lurad ca tusen gånger idag och gått på det varenda gång, men jag fick jättefina presenter som plåster på såren.
+ massa annat vackert.

'Det man inte kommer ihåg har inte hänt'

Datum: 2012-04-02 Tid: 01:10:36
En påse överkörda skridskor - Ja så illa var det igår när vi vaknade igår. Tog oss ca fem timmar att komma från soffan till ytterdörren. Men när vi väl piggnat på oss tog vi tåget för lite shopping innan det var dags för oss att börja om. Det finns liksom inte så mycket mer att säga om den här helgen än att det har varit hela jävla galen och så sjukt rolig.

Det få bilder vi lyckades ta under fredagen:
Iförd min nya klänning och för höga klackar bar det av mot Café sól där det bjöds på fantastiska drinkar och en hel del shottar.