What are words if you really don't mean them

Datum: 2011-03-30 Tid: 14:41:26
Det har hänt mycket. Nästan alldeles för mycket för att överhuvudtaget vara sant och för att komma ihåg det. Man borde ha en dagbok, alltså en sån här som man hade under kudden när man var tio. Det kanske skulle uppskattas om några år. Vad vet jag.


Det roliga är att ni verkar vara mer nyfikna på mitt liv än jag själv. Ni hänger här inne för mycket för att inte bry er. Jag klandrar er dock inte, det är roligt när något drastiskt händer någon annan. Synd bara att man är så pass dum att man inte fattar att det handlar om känslor och liv. Saker och ting kan faktiskt gå käpp rätt åt helvete för att människor som man absolut inte känner eller har någon som helst relation till yttrar sig. Det kanske bara är jag, men man påverkas. Men.. Jag fick upp ögonen, jag insåg vad som ska proriteras och vilka människor jag vill dela resten av mitt liv med. Jag har mina två familjer, min pojkvän och mina underbara vänner. Jag är fruktansvärt tacksam för det! Det ni behöver veta, vet ni. Förmodligen genom rykten och annat skit. Ni väljer själva vad ni vill tro på. I couldn't care less. Jag tänker leva från och med nu. Så därför är det slutpratat om detta! fred

tell me I am worth it

Datum: 2011-03-09 Tid: 19:50:25

jag är rädd för framtiden


Tung e jag!

Datum: 2011-03-03 Tid: 13:24:54
Knåpade ihop en historiauppsats på fem sidor nyss, fint! Nu väntar tre timmar av mera pluggande, mh älskar religion. Sen bär det av mot tierp på modevisning, ska spana in några snygga hunkar.